Încă două hipermarketuri în municipiul Botoşani. Vezi detalii!

Kaufland BotosaniMunicipiul Botoşani va avea încă două hipermarketuri, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a declarat că Kaufland va deschide incă un punct în municipiul Botoşani, însă a spus că nu se cunoaşte incă locaţia.

De asemenea, Penny Market va deschide un supermarket în zona Nicolae Iorga, vizavi de autogara Priscom.

Kaufland caută deja o locaţie cât mai accesibilă, iar Penny Market sunt într-o fază avansată, iar în primăvară vor avea autorizaţie de construcţie pentru deschiderea unui magazin„, a mentionat Portariuc

 

5 thoughts on “Încă două hipermarketuri în municipiul Botoşani. Vezi detalii!

  1. Super tare!Nu e destul ca muncim ca sclavii in tarile acestor patroni de supermarket-uri,mai rau le si permitem sa vina peste noi in Botosani ca doar ce,sa fim sclavi si la noi in tara.Nu va dati seama ca profitul pleaca in afara iar noi suntem prostiti cu cateva locuri de munca mediocru platite?Si apoi ne intrebam de ce suntem saraci…de asta pt ca unul ca Pinochio in loc sa favorizeze afaceristii romani sa deschida ei afaceri,ferme sau fabrici le permite strainilor absolut orice.

  2. Ce bine! Chiar simteam nevoia unui nou supermarket. La un moment dat vor face cumparaturile numai patronii acestora, unii de la altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *