Andrei Dolineaschi: PSD Botoşani susţine descentralizarea administrativă

dolineaschi portariuc psdPresedintele organizatiei judetene a PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat, vineri, ca PSD Botosani sustine descentralizarea administrativa. El a mentionat ca descentralizarea este un proiect asumat de USL si ca prim aceasta masura se doreste reducerea birocratiei.

Nu este un proiect politic, ci o reforma administrativa extrem de necesara Romaniei, prin care va aduce decizia mai aproape de oameni si de autoritati.  Nu se face doar pentru USL, ci pentru toti alesii locali din toate partidele politice, astfel incat acestia sa aiba o capacitate mai mare de rezolvare a cetatenilor pe care ii reprezinta. Descentralizarese face pentru a aduce decizia mult mai aproape si termenele de asteptare sa fie mult mai mici”, a mentionat Dolineaschi.

El spune ca in ultima 40 de ani nu s-a mai facut o reforma administrativa. Primarii si presedintele Consiliului Judetean vor avea atributii sporite, a mai spus Dolineaschi.  Pana la sfarsitul anului va fi emisa si o lege in acest sens.

 

 

2 thoughts on “Andrei Dolineaschi: PSD Botoşani susţine descentralizarea administrativă

  1. Cand aceste puteri sporite vor permite unor slabi profesionisti sa angajeze in sanatate,invatamant,cultura doar activisti de partid vom ajunge mai rau decat tarile bananiene.

  2. Ba filozoful lui doctoru” nas gat intors, daca i-ai supt scula lui ceausu si a lu” ilici impreuna cu tactu mai vrei sa conduci judetu ba damblagiule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *