Preşedintele CJ: La Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” a fost cumpărată o scenă cu 1,2 miliarde lei şi nu este niciun proces verbal

Florin TurcanuO scenă achiziţionată de Orchestra „Rapsozii Botoşanilor”  pe bani grei,  în urmă cu câţiva ani,  nu este de găsit. Corpul de control al preşedintelui Consiliului Judeţean a finalizat verificarea la instituţia de cultură din subordinea CJ, constatând că pentru o scenă achiziţionată cu 1,2 miliarde lei vechi nu există proces verbal. Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, cere fostului manager, Ioan Cobâlă, să o caute. Rezultatele controlului au fost date spre analiză secretarului judeţului şi Departamentului Juridic, care vor dispune şi măsuri.

Scena cumpărată de 1.2 miliarde lei a rămas printr-un depozit. Nu este niciun proces verbal. Să vedem cum şi unde este. Nu a fost folosită niciodată. Fostul manager să se ducă să o caute şi să o predea. De asemenea, am înţeles că va fi o imputare de vreo 2.500 lei că s-au luat nişte obiecte de inventar de acolo„, a precizat preşedintele CJ.

Ţurcanu şi-a trimis Corpul de control la Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” , în urma unor sesizări privind unele nereguli în instituţie.

One thought on “Preşedintele CJ: La Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” a fost cumpărată o scenă cu 1,2 miliarde lei şi nu este niciun proces verbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *