Accident grav la Rădăuţi Prut! O maşină s-a răsturnat, apoi a ars complet

Politia noaptea accidentO maşină a ars complet, în noaptea de joi spre vineri, pe drumul judeţean care leagă Rădăuţi Prut de Coţuşca, după ce s-a răsturnat.

Iulian Pălii, de 41 de ani, se întorcea spre casă, la Coţuca, la volanul unui Daewoo Espero. La ieşirea din Rădăuţi Pruut, bărbatul pierde controlul volanului, maşina se rătoarnă, după care ia foc.

În urma accidentului, atât şoferul, cât şi un pasager, Dorin Răileanu, au fost răniţi, primul dintre ei fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Mavromati.

Pompierii au fost sunaţi să intervină la faţa locului pentru stingerea incendiului, însă, când a ajuns la faţa locului, Garda de intervenii de la Săveni a găsit maşina arsă integral.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică a maşinii, după ce aceasta s-a răsturnat în şanţ. Cele două persoane care se aflau în interior au fost scoase de către doi poliţişti de frontieră, care executau misiuni în zonă.

„Ulterior, unul dintre pasageri a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Botoşani de către echipajul de terapie intensivă mobilă S.M.U.R.D. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 22.00”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al ISU.

One thought on “Accident grav la Rădăuţi Prut! O maşină s-a răsturnat, apoi a ars complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *