Vezi ce filme vor rula la Cinema Unirea între 4 şi 10 octombrie

cinema unireaPasionaţii de fil din Botoşani pot urmări, în perioada 4-10 octombrie, la Cinema Unirea Botoşani producţiile „Star Trek în întuneric” şi „La limita de jos a cerului”.

Star Trek în întuneric

ore de spectacol: 14.00, 16.00 şi 18.00

Regia: J.J. Abrams

Cu: Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho, Benedict Cumberbatch

Gen film: acţiune, aventuri, SF

În vara lui 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane filmul În
Întuneric, un thriller de acţiune expoziv. Când echipajul lui Enterprise este chemat
înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.

Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.
La limita de jos a cerului

Ora de spectaco: 20.00

Regia: Igor Cobileanski

Cu: Igor Babiac, Ela Ionescu

Gen film: dramă

Viorel (Igor Babiac) este un traficant mărunt de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova. Cel mai bun prieten al său îl târăşte  după el în visul lui nebun de a zbura cu un deltaplan stricat, mama sa îl bate la cap să îşi găsească un serviciu, iar femeia pe care o iubeşte urmează să plece cu iubitul care trebuie să iasă din arest preventiv.  Viorel decide să îşi schimbe viaţa în bine, însă realizează curând că
binele e o chestiune relativă…

One thought on “Vezi ce filme vor rula la Cinema Unirea între 4 şi 10 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *