ANAF dă afară 20 de şefi de aministraţii judeţene printre care şi cel din Botoşani

anaf sigla Pentru că încasările după primele opt luni ale anului înregistrează un deficit de un miliard de euro, ANAF sancţionează şefii de administraţii din teritoriu. Astfel 20 de şefi din tot atâtea judeţe, printre care şi Botoşani, urmează să fie schimbaţi din funcţie, potrivit RealitateaTV.

În mod paradoxal, Administraţia Financiară a judeţului Botoşani a realizat în fiecare lună a acestui an planul de încasări, în unele luni fiind prima administraţie din regiune după acest criteriu.

În prezent, Administraţia Financiară a judeţului este condusă de Radu Ţurcanu şi deocamdată nu s-a comunicat nimic oficial. Mai mult decât atât, surse neoficiale susţin că, în urma rezultatelor obţinute la nivelul judeţului, actualul director ar putea fi cooptat în echipa de conducere a Direcţiei Regionale de Administrare Fiscală Iaşi.

2 thoughts on “ANAF dă afară 20 de şefi de aministraţii judeţene printre care şi cel din Botoşani

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Masura demiterii sefilor si sefuletilor de la Directia de finante este foarte buna, intrucit au fost multe cazuri in care societati comerciale din judetul Botosani au inregistrat datorii imense la bugetele publice, iar acestia le-au tolerat – altfel nu se putea ca multi ani acestea sa nu plateasca nimic la stat . Un ex. il constituie si firma parlamentarului liberal, care acum – spune presa- se vinde la bucata. De fiecare data cind o firma intra in faliment sau in insolventa, cele mai mari datorii sunt inregistrate la bugetul statului. De ce? Ce au facut angajatii de la finantele publice care incaseaza salarii mari si foarte mari in comparatie cu alte categorii de bugetari. Mai stie cineva ceva despre salariile celor de la finante? Absolut nimeni. Iar incasarile sunt mici. Atunci, pentru ce sa mai fie platiti in continuare. Mai bine lipsa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *