Sfâşietor! Un profesor de la Colegiul „Gheorghe Asachi” a murit pe holul instituţiei

masina medicina legala la Colegiul Gheorghe Asachi BotosaniCaz cutremurător într-o instituţie de învăţământ din municipiul Botoşani. Un profesor de informatică a decedat, joi după amiază, pe holul şcolii, înainte de a intra la ore. Profesorului Iulian Iordache, în vârstă de 51 de ani, i s-a făcut rău imediat ce a coborât din maşina personală. A fost văzut de doi elevi cum se clătina, care l-au ajutat să intre în unitate.

După ce a inusa ghe asachitrat cu maşina în curtea instituţiei, a coborât, după care a început să se clatine. Doi elevi l-au ajutat să intre în liceu, însă pe hol s-a prăbuşit, decedând. Cadrele didactice au chemat un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, însă, acesta nu a mai putut face nimic, chiar dacă profesorul a fost timp de mai multe zeci de minute resuscitat.

Dascălul botoşănean era cunoscut cu probleme de sănătate. El a fost la medic în această săptămână, însă- se pare- a refuzat tratamentul prescris.

Cazul a fost preluat de oamenii legii.

După decesul profesorului, elevii din liceu au fost trimişi acasă, iar cadrele didactice au aprins o lumnânare şi au acoperit cadavrul cu un cearceaf. La uşa liceului a fost pus doliu.

profesor mort la Colegiul tehnic Gheorghe Asachi

2 thoughts on “Sfâşietor! Un profesor de la Colegiul „Gheorghe Asachi” a murit pe holul instituţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *