Cosmin Andrei: Mi-ar fi ruşine să dau ochii cu acele persoane fizice care au plătit 120 lei pentru pachetul business, în loc să le ia două bilete la meci cu 90 lei

bilet fc botosani steauaViceprimarul Cosmin Andrei consideră că persoanele fizice care au achiziţionat pachetul business la două dintre meciurile FC Botoşani sunt neîndreptăţite. El a motivat că biletele la meciul cu U Cluj  şi Steaua s-au vândut separat cu 90 lei, în timp ce botoşănenii care au achiziţionat pachetul business, pus în vânzarea înaintea meciului cu Steaua, au scos din buzunare mai mulţi bani.

Avem două bilete care împreună fac 90 lei şi a fost vândut un pachet pentru societăţi comerciale care a costat 120 lei pentru aceleaşi două competiţii, care într-adevăr s-au adresat societăţilor comerciale, dar au fost cumpărate şi de către persoane fizice. Mie mi-ar fi ruşine să dau ochii cu acele persoane fizice care au plătit 120 lei, decât să-şi ia separat două bilete care costă 90 lei„, a spus Cosmin Andrei.

Preţul  biletelor la meciul cu U. Cluj este de 10 lei la peluze şi 20 de lei la tribune. La meciul cu Steaua, un bilet la tribună a costat 70 lei, iar la peluză 40 lei.

2 thoughts on “Cosmin Andrei: Mi-ar fi ruşine să dau ochii cu acele persoane fizice care au plătit 120 lei pentru pachetul business, în loc să le ia două bilete la meci cu 90 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *