Cristian Popovici: Vrem în continuare să arătăm că suntem o echipă de top, cu jucători care la ora asta sunt consideraţi de top

cristian popoviciAntrenorul FC Botoşani vrea să obţină a doua victorie pe teren propriu în meciul cu U Cluj. Cristian Popovici spune că meciul de luni este asemănător cu cel disputat etapa trecută împotriva Coroanei Braşov, în sensul în care ambele echipe au adunat puţine puncte în acest debut de campionat, dar a atras atenţia că nici o echipă nu e învinsă dinainte.

„Jocul cu U Cluj va fi un meci dificil, un meci în care ne propunem să obţinem toate cele trei puncte. Au un argument în plus, care contează, instalarea unui nou antrenor ceea ce va aduce o schimbare în atitudinea jucătorilor care vor vrea să impresioneze”, a declarat Cristian Popovici.

Tehnicianul şi-a lăudat echipa, menţionând că după un sfert de campionat să se situează pe locul patru, la un singur punct de primele trei echipe, ceea ce reprezintă un lucru foarte bun şi care dă încredere jucătorilor..

Meciul dintre FC Botoşani şi U Cluj se va disputa luni de la ora 16.00.

One thought on “Cristian Popovici: Vrem în continuare să arătăm că suntem o echipă de top, cu jucători care la ora asta sunt consideraţi de top

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *