Doi botoşăneni vor să protesteze în faţa Tribunalului Botoşani. Vezi de ce!

cristinel punga
Cristinel Punga, administrator Agro Len Stânca SRL

Doi soţi din Ştefăneşti au obţinut o autorizaţie de protest pentru joi în faţa Tribunalului Botoşani. Protestul este legat de durata procedurilor în cadrul unor dosare ce se află pe rolul instanţei. Cristinel Pungă şi soţia sa au deschis mai multe dosare ce îi vizează pe un fost asociat, Costică Botez şi pe secretarul Primăriei Ştefăneşti, Stelian Neagu. În opinia protestarilor dosarele ar stagna de doi ani pe rolul instanţei, iar ei au ajuns la o situaţie limită.

„Sperăm ca prin acest protest să ne audă cineva, să prezentăm probleme noastre. În cazul în care nu vom avea succes, intrăm în greva foamei”, a declarat Cristinel Pungă.

Toate problemele au început în 2011, Cristinel Pungă şi Costică Botez erau asociaţi la firma Holdagromax SRL şi în urma unor neînţelegeri s-au separat. Cristinel Pungă şi-a înfiinţat o nouă societate Agro Len Stânca cu care lucrează 570 de hectare de teren. Subvenţia pentru terenuri este încasată, de prima societate înfiinţată, litigiile privind anii 2011 şi 2012. Secretarul Primăriei oraşului este implicat pentru că societăţile figurează cu contracte de arendă încheiate pe aceeaşi suprafaţă.

Costică Botez, este judecat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani şi evaziune fiscală după ce a falsificat mai multe documente din firmă şi a deturnat fonduri din societate. Secretarul este acuzat de abuz în serviciu.

One thought on “Doi botoşăneni vor să protesteze în faţa Tribunalului Botoşani. Vezi de ce!

  1. succes cred ca sunt mai multe persoane care ar vrea sa protesteze si sa vi se alature .Pentru ca redactarea decizii a tribunalului dureaza 6 luni. MAFIOTII AU IN CONTINUATE PRIORITATE la redactari in termen de 15 zile , iar in cazul dumneavoastra interesul tine dodarul in sertar pentru ca la cate sute de mii de euro incaseaza subventie are de unde sa mituiasca si sa plateasca pe toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *