Caz neobişnuit la UPU: Un deţinut a împroşcat cadrele medicale cu cărbune medicinal. Vezi detalii!

detinut carbune upu 4Caz neobişnuit petrecut, miercuri, la Unitatea de Primire Urgenţe din  Botoşani. Un deţinut în vârstă de 32 de ani, care a fost adus pentru îngrijiri medicale după ce a încercat să se sinucidă cu pastile, a împroşcat cadrele medicale, dar şi obiectele din încăpere cu o sticlă de cărbune medicinal.

Deţinutul era însoţit de un gardian, iar la un moment dat a solicitat să-i fie scoase cătuşele pentru a bea din conţinutul sticlei. În loc să ducă sticla la gură, bărbatul a început să împroaşte cu conţinutul prin încăpere.

Pacientul are la activ mai multe tentative de sinucidere. S-a prezentat la UPU cu intoxicaţie medicamentoasă, însă a refuzat orice fel de intervenţie. În momentul în care i s-a dat flaconul cu cărbune, a început să arunce în personal. De regulă, persoanele cu tentivă de sinucidere au un comportament mai agresiv şi pun în dificultate personalul medical”, a declarat Ioan Asaftei, director îngrijiri în cadrul UPU.

detinut upu carbuneDeţinutul se află încarcerat într-o unitate de detenţie din ţară, însă a fost transferat pentru câteva zile la Penitenciarul Botoşani, la solicitarea organelor de cercetare. Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Botoşani, deţinutul execută o pedeapsă de doi ani pentru tentativă de furt.

Deţinutului i-au fost acordate primele îngrijiri la cabinetul medical al penitenciarului, însă cadrele medicale au decis să direcţioneze cazul la Unitatea de Primire Urgenţă. Urmează procedura de cercetare în cazul acestuia şi funcţie de rezultate se va decide ce măsură va fi luată în cazul deţinutului“, a spus Ana Maria Anghel, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoşani.

Cărbunele vegetal este recomandat  pentru intoxicaţii.

detinut upu carbune 1

One thought on “Caz neobişnuit la UPU: Un deţinut a împroşcat cadrele medicale cu cărbune medicinal. Vezi detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com