Campus şcolar la Liceul cu Program Sportiv. Vezi la cât se ridică investiţia!

Ovidiu Portariuc1Executivul Primăriei Botoşani vrea să construiască un campus şcolar la Liceul cu Program Sportiv. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că face demersuri la Ministerul Educaţiei  şi Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a obţine finanţarea necesara. Reprezentanţii Primăriei Botoşani vor să ridice un nou campus şcolar în condiţiile în care cel de la Liceul „Elie Radu” nu a fost finalizat. Şantierul de acolo a fost deschis în urmă de mai bine de cinci ani, însă lucrările nu au fost finalizate nici acum din lipsă de fonduri. Investiţia de la LPS s-ar ridica la 1,5-2 milioane lei.

E un proiect mai vechi al celor de la Sportiv şi nu poate fi realizat cu fonduri de la bugetul local. Este o valoare foarte mare şi am găsit înţelegere la nivel central. Vom încerca să finalizăm şi campusul de la Elie Radu. Nu am spus că va intra cel de la Liceul Sportiv în primă fază, ci doar l-am adus în discuţie şi a fost agreat pe viitor„, a menţionat Portariuc.

3 thoughts on “Campus şcolar la Liceul cu Program Sportiv. Vezi la cât se ridică investiţia!

  1. foarte bine, succes tuturor celor implicati in acest proiect, sa nu uitam faptul ca si prin Botosani poate fi in centrul atentiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *