Portariuc: Persoane din linia întâi a PNL şi-au exprimat dorinţa de a trece la PSD

Ovidiu Portariuc oct 13Preşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat, miercuri, că parteneriatul cu PNL funcţionează la Botoşani, însă nu a scăpat ocazia de a mai adresa câteva „săgeţi” către colegii din alianţă. Portariuc  a spus că a purtat discuţii cu persoane din linia întâi a PNL, care şi-au exprimat intenţia de a merge la PSD.

Portariuc nu a dat nume, însă susţine că liberalii respectivi deţin funcţii atât la nivel de municipiu, dar şi în judeţ.

Vreau să spun că chiar am temperat aceste lucruri. Mulţi dintrei ei au manifestat această atitudine după ce a ieşit la suprafaţă această alianţă neoficializată între PNL şi PDL şi au venit către mine să îmi spună anumite lucruri, să îşi manifeste nemulţumirea. Staful meu a fost să rămână acolo unde sunt, că suntem într-o alianţă şi că avem nişte obiective comune de îndeplinit„, a spus Portariuc.

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a refuzat să comenteze asupra acestui subiect, declarând doar că nu pleacă nimeni din PNL.

Mi-am propus să nu mai intru în polemică cu ei şi ceea ce am spus a fost drept. Am vrut să arăt faţa adevărată a unora, dar va asigur că niciun liberal care respectă partidul şi care este respectat de partid nu va pleca din PNL„, a spus Ţurcanu.

O poziţie mai tranşantă vizavi de declaraţiile lui Portariuc a avut-o prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu.

Copii spun lucruri trăsnite. Chiar nu pot să cred lucrul acesta. Că putem accepta că şi la PSD şi la PNL sunt oameni politici care gândesc prin prisma unor interese personale şi nu au pic de doctrină, e altă poveste. Întotdeauna o să fie cozi de câine pe care îi vezi azi la PSD, mâine la PNL, poimâine la PDL. Vreau să cred că cei din linia întâi de la PNL sunt şi vor rămâne în linia întâi. Declaraţia asta a fost o zicere neinspirată„, a spus Sorescu.

2 thoughts on “Portariuc: Persoane din linia întâi a PNL şi-au exprimat dorinţa de a trece la PSD

  1. nu pot sa cred cat de naiva am putut fi votandul pe Turcanu, cred ca de curand va ramane singur fara nici un sprijin in propriul partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *