Actorul botoşănean Bogdan Horga are propria trupă de muzică

9. Bogdan HorgaActorul Bogdan Horga pe care botoşănenii îl pot urmări în cel mai nou spectacol montat la Teatrul Mihai Eminescu, respectiv „Prinţesa”, şi-a făcut propria trupă muzicală. El a debutat, marţi seară, într-un spectacol organizat la Hotel Rapsodia, ocazie cu care a surprins publicul prezent, cântînd la chitară şi cu vocea în propria formaţie cu care cântă cover-uri.

Trupa este abia înfiinţată drept urmare membrii acesteia nu s-au gândit încă la un nume.

„Nu avem încă un nume, suntem doar prieteni şi deocamdată nu e nimic oficial, dar va urma, o să vedeţi. Trupa asta e un vis mai vechi de al meu, e o pasiune mai veche”,  spus Bogdan Horga.

Tânărul actor, cunoscut şi pentru rolul lui Ivan Turbincă după plecarea lui Daniel Badale la Teatrul Naţional, a spus că şi-a dorit o trupă cu care să cânte altceva decât trupa lui bogdan horgaceea ce se aude peste tot.

„Ideea aceasta cu trupa este de a oferi un produs cultural mai bun, de a oferi o muzică mai bună, e nevoie de aşa ceva. Nu vreau să încadrez muzica noastră într-un gen anume pentru că repertoriul nostru e foarte divers, cântăm de toate, şi gipsy,şi jazz, şi muzică românească foarte veche”, a mai spus actorul care a mai completat că a învătat să cânte singur la chitară.

Din trupa sa fac parte soţia sa, Raluca Ardeleanu, profesoară la Liceul de Artă Ştefan Luchian, ca solistă, Loredana Chirilă la bass, Ştefana Tricu la voce şi percuţie, Răzvan Anton la percuţie şi Cristi Andronic la chitară şi voce.

One thought on “Actorul botoşănean Bogdan Horga are propria trupă de muzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *