Modern Calor începe furnizarea căldurii

caloriferSocietatea de termoficare a municipiului Botoșani va începe, de miercuri, 2 octombrie, ora 8.00, eșalonat pe puncte termice, furnizarea căldurii în locuințe.

La baza deciziei de începere a furnizării a stat atât analiza prognozelor meteo pe următoarea decadă, cât și solicitările venite din partea unora dintre clienți.

Modern Calor dispune de capacitățile si resursele necesare asigurării confortului termic în locuințe pentru sezonul rece 2013-2014. Grație investițiilor făcute în ultimii ani în sistemul centralizat de termoficare al municipiului Botoșani, prețul de producție al agentului termic a scăzut la 380,8 lei/Gcal, iar cel de facturare pentru populație tocmai a fost redus, începând cu 1 octombrie, de la 180 lei/Gcal la 170/Gcal. Aceasta chiar și în condițiile în care anul acesta gazele naturale s-au scumpit în două tranșe, iar majoritatea companiilor de termoficare din țară au anunțat scumpiri la încălzire, chiar și cu procente de peste 40%.

În cazul apariției unor probleme la instalațiile interioare de încălzire, beneficiarii sunt rugați să contacteze dispeceratul tehnic al societății Modern Calor, la telefon 0231 53 53 40 sau 0231 51 59 59, de unde se pot obține și informații suplimentare.

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *