Circus Safari aşteaptă botoşănenii pentru noi spectacole în această săptămână

circus safari2Circus Safari este prezent pentru a doua oară în Botoşani şi a adus spectacole atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Spectacolele cuprind numere acrobaţie, dresură de animale şi clovni. Printre animalele ce pot fi admirate se numără cămile, ponei, reptile şi capre. Circul a călătorit în aproape întreaga Europă şi s-a întors de curând în ţară, până pe şase octombrie fiind amplasat în poligonul ACR.

 „Avem spectacole în Botoşani începând de miercuri până duminimă şi aşteptăm câţi mai mulţi botoşăneni să le vadă. Le-am pregătit şi câteva surprize” , a spus organizatorul spectacolelor.

Spectacolele sunt de miercuri până vineri de la ora 19.00, sâmbătă de la ora 16.00 şi 19.00 şi duminică de la ora 16.00. Fiecare spectacol durează 90 de minute, iar bilelete de intrare se pot procura direct de la caseria. 

Circul are o vechime de 10 ani, însă familia de circari din Unguria se ocupă cu astfel de spectacole de 130 de ani. Circul a participat la mai multe festivaluri, cel mai recent fiind organizat de circul bucureştean Globus. Alte festivaluri la care a fost prezent au fost în Macedonia şi Slovacia.

circus safari5circus safari4jpgcircus safari3circus safari6circus safari

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *