Umbrărescu s-a apucat de drumul Botoşani- Suceava. Şeful CNADR vine la Botoşani

drum botosani suceavaFirma UMB Spedition Bacău, patronată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, s-a apucat de drumul Botoşani- Suceava. Firma băcăuană care a câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADR) pentru modernizarea celor peste 40 de kilometri de drum dintre Botoşani şi Suceava a adus deja la Botoşani profilurile din beton (tip C) pentru podurile şi podeţele de pe european 58.

drum botosani- suceava cu camioaneUmbrărescu a pregătit amenajarea de şantier, aşteptând unda verde pentru începerea lucrărilor.

În altă ordine de idei, şeful CNADR, Narcis Ştefan Neaga, vine, sâmbătă, la Botoşani, unde va anunţa, cel mai probabil, deschiderea şantierului.

Modernizarea drumului european E 58 este estimată la peste 150 de milioane de lei.

4 thoughts on “Umbrărescu s-a apucat de drumul Botoşani- Suceava. Şeful CNADR vine la Botoşani

  1. Deocamdata, in octombrie-noiembrie se pregateste terenul, se aduc materialele necesare, se inchide circulatia, se excaveaza portiuni de drum,…etc. Din decembrie se intra in forta cu utilajele pentru asfaltare. Acesta este programul. Incepand cu luna mai 2014 lucrarile se vor opri datorita conditiilor meteo (vine vara iar firar ea a drak…) si vor fi reluate in decembrie 2014. Se preconizeaza ca aceste lucrari sa dureze mult si bine caci sunt facute cu mult simt de raspundere. Uite de aia merge totul atat de bine in Romania. Datorita maretiei gandirii sefilor. Punem pariu ca iarna iar ne ia pe nepregatite?

  2. Iata ce spunea in aprilie 2013 seful DRDP Iasi despre un alt drum uitat de lume si de autoritati, respectiv Radauti Prut-Manoleasa. Citez din presa:”Singurul drumul naţional de pământ din ţară va fi refăcut în scurt timp. Cel puţin asta susţine directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi (DRDP), prezent azi în judeţ alături de un expert tehnic din Cluj.
    „Am analizat la faţa locului ce soluţie am putea adopta pentru ca drumul să fie prins în bugetul destinat pentru întreţinere. Cel mai probabil se va face un strat de fundaţie corespunzător, peste care se va amenaja un alt strat de protecţie iar anul viitor vom putea realiza şi mixtura asfaltică. Garantez că acest drum va reprezenta pentru botoşăneni o supriză plăcută”, a susţinut Ovidiu Laicu, şeful DRDP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *