Primarul Portariuc: În cel mai scurt timp, încep lucrările la drumul Botoşani-Suceava

Ovidiu PortariucPrimarul Ovidiu Portariuc a dat încă o dată asigurări că drumul Botoşani-Suceava va fi reabilitat. Asta după ce consilierul local al PDL, Marius Buliga, i-a cerut edilului să spună dacă vor mai începe lucrările la acest drum. El susţine că deja în zonă au început să se mişte lucrurile. Firma UMB, cea care a câştigat licitaţia, a început să facă măsurători.

Pentru cei care v-aţi deplasat recent la Suceava, aţi văzut că deja sunt acolo anumite mişcări şi anumite măsuri ce ţin de logistică. Dacă am promis un lucru, ne ţinem de cuvânt. Am promis că începe anul acesta drumul Botoşani-Suceava, şi începe. Chiar dacă nu este de competenţa noastră, a CL„, a precizat Portariuc.

4 thoughts on “Primarul Portariuc: În cel mai scurt timp, încep lucrările la drumul Botoşani-Suceava

  1. sa ne legam de Iasi..oras mai mare, ce tot o trageti cu Suceava asta?…..De ce vreti sa contribuim noi la construirea centurii Sucevei sau a Stadionului de la Salcea?….ce e cu asocierea asta Suceva Botosani in care Botosani-ul cofinanteaza proiecte care se deruleaza in Suceava?

  2. pe rand botosanene ,nu poti demara toate odata ! la anu senatorul rvg va demara iasul ! felicitari pentru ce faceti bun ! era sa uit pote ramane o roaba doua si pentru Primaverii ca e ca drumul neasfaltat de la Panaitioaia la Mitoc !SUCCES!

  3. Drumul acela ţine de CJ şi nu de Primărie. Se pare ca nici primarul şi nici consilierii nu-şi cunosc atribuţiile. Chiar dacă preşedintele CJ Suceava e membru PSD proiectul comun trebuie sã-l discute cu omologul său botosanean şi nu cu primarul municipiului. Şi apropos , drumul EUROPEAN Botoşani Tg Frumos -Iaşi nu e mai important decât cele de prin Manoleasa sau de mai ştiu eu de pe unde ,domnule Ţurcanu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *