Afacere nouă! O firmă din Botoşani lansează primul magazin on-line de alimente, cu livrări la domiciliu

masina admir BotosaniO firmă din Botoşani lansează, începând de marţi, 1 octombrie 2013, un serviciu de livrări, în regim non-stop, la domiciliul clientului, de produse alimentare şi nealimentare. Afacerea este una nouă atât pentru judeţul Botoşani, cât şi pe plan naţional.

Societatea comercială Admir SRL, care deţine şapte magazine în municipiul Botoşani, a decis să pătrudă pe piaţa comerţului cu un magazin on-line, însă nu cu orice tip de produse, ci cu produse alimentare (de la pâine şi mezeluri sau lactate până la dulciuri, cafea sau fructe), grana pentru animale, ţigări sau produse de igiena casei.

Clienţii pot face comanda pe site-ul firmei www.admir.ro, iar produsele vor fi livrate în cel mult o oră, atât în timpul zilei, cât şi în timpul nopţii.

Patronul societăţii, Ionel Roşu, susţine că fiecare comandă trebuie să aibă o valoare minimă de 50 de lei, iar bunurile livrate sunt fiscalizate. Agenţii care se vor deplasa la domiciliul clienţilor vor avea atât o casă de marcat fiscală mobilă, pentru plata cash, cât şi un POS mobil, pentru plata cu cardul.

Iată regulile tranzacţiei on-line:

Cum cumpar online?

– Alegeti produsele – Selectarea produselor dorite

Navigati prin categoriile de produse, grupate in ordine alfabetica. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati butonul „adauga in cos”.

– Cosul de cumparaturi

Accesand pagina de vizualizare a produselor din Cosul de cumparaturi, aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

– Detalii despre livrare si comanda

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub „Cosul de cumparaturi„. Este simplu si se face in maxim 1 minut.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de „Trimit comanda„.
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati „Trimit comanda„. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru livrare si introduceti informatiile dorite.

Trimiterea comenzii

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda. Produsele dorite vor fi livrate in maxim 60 de minute de la trimiterea comenzii.

Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.admir.ro, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

Daca nu exista o solicitare din partea dumneavoastra cu privire la o ora anume la care sa fie livrare produsele, termenul maxim de livrare al produselor comandate este de 60 de minute.

Transportul produselor la adresa indicata de dvs. costa 5 lei la adresele din municipiul Botosani si 10 lei pentru adresele din localitatile: Catamarasti Deal, Rachiti, Tulbureni, Curtesti, Manastirea Doamnei si cartierele ANLCismea si Alfa Land (pana la sensul giratoriu de la Lebada).

La comenzi cu valoarea peste 150 de lei, cu exceptia tigarilor, transportul este gratuit.

Comanda minima este de 50 de lei.

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

– aviz de insotire a marfii.
– bon fiscal, daca este cazul;

One thought on “Afacere nouă! O firmă din Botoşani lansează primul magazin on-line de alimente, cu livrări la domiciliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *