Un consilier PDL il acuza pe primar ca face investitii dupa bunul plac

marius buliga
Marius Buliga

Consilierul local Marius Buliga a criticat, luni, in sedinta de Consiliu local, ca municipalitatea aloca bani pe investitii dupa bunul plac. Buliga a spus ca lucrarile de la strada Primaverii nu au inceput nici la aceasta data, in timp ce alte investitii, precum Stadionul municipal sau intersectia de la Bazar, au fost realizate in timp record.

Lucrarile de la Stadion s-au finalizat intr-un timp record. Cand ati vrut sa faceti ceva, ati facut si va felicit, domnule primar. Am facut o interpelare in februarie, cu strada Primaverii. Bugetul a fost aprobat si licitatia a avut loc. Cand incepem lucrarile: odata cu aparitia primilor fulgi sau in primavara anului viitor. Nu am facut strada Primaverii, dar am facut investitii la stadion”, a spus Buliga.

Acesta si-a exprimat nemultumirea in cadrul sedintei de CL si vizavi de iluminatul public. Consilierul local sustine ca luminile sunt aprinse pe strazile din municipiu mult prea tarziu.

In replica, primarul Ovidiu Portariuc i-a raspuns ca la licitatia privind realizarea strazii Primaverii firmele au cerut clarificari, de asta se intarzie atribuirea contractului.

Nu e sedinta de CL sa nu vorbim de strada Primaverii. A fost o evaluare destul de indelungata, pentru ca asta e procedura. Se cer clarificari si este o procedura ca nu putem interveni. Bugetul nostrum este extreme de limitat si actionam functie de prioritati. Avem echipa in Liga I si cetatenii si-au dorit mult sa avem pregatit stadionul pentru Liga I. Va aduc in atentie gradul de indatorare a municipiului si povara financiara. In fiecare zi, Primaria Botosani plateste catre banci valoarea unei garsioniere. La doua zile, platim cate un milliard catre banci„, a spus Portariuc.

 

One thought on “Un consilier PDL il acuza pe primar ca face investitii dupa bunul plac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *