Vicepresedintele Paval ii cere lui Turcanu sa aduca probe in cazul documentelor de la CJ. „Daca nu aduce inseamna ca este mincinos”

Paval Ioan Paul- vicepresedinte CJ Botosani in birouVicepresedintele Consiliului Judetean, Paul Paval, ii cere lui Florin Turcanu sa aduca probe in cazul acuzatiilor lansate de acesta, precum ca ar face copii dupa documentele din Consiliul Judetean si le-ar duce la PSD. Paval considera ca este prins la mijloc intr-o rafuiala a sefilor din USL Botosani. Vicepresedintele CJ sustine ca documentele institutiei sunt publice.

Astept sa aduca probe. Nu este normal asa? Daca nu aduce inseamna ca este mincinos. Eu cred ca am intrat la mijloc. Se rafuiesc ei intre ei si eu sunt la mijloc.  Avem ceva de ascuns? Sa-mi aratati si mie unde avem secret de serviciu in institutia asta. Sa probeze afirmatia, ca am luat documente si le-am dus la PSD, daca nu sa isi ceara scuze”, a spus Paul Paval.

Vicepresedintele CJ mai sustine ca nu toate documentele din CJ trec prin mana sa, asa cum sustine presedintele CJ.

Se poate proba. Este registru de intrari-iesiri. Nu mi se dau toate documentele. Este o minciuna. Sunt rapoarte, documente trimise. Nu le-am vazut„, a adaugat Paval.

Vicepresedintele Paval, acuzat ca face copii la documentele din CJ si le duce la PSD

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *