49 miliarde lei ajung in judetul Botosani pentru infrastructura, alimentare cu apa si canalizare

drum Botosani- suceavaJudetul Botosani va primi in cel mai scurt timp 49 miliarde lei vechi, pe HG 577  privind reabilitarea, modernizarea şi/sau asfaltarea drumurilor de interes judeţean, alimentare cu apa. Banii vor fi directionati pentru santierele deja deschise, dar nu sunt suficienti, sustine senatorul Doina Federovici. Potrivit acesteia, initial s-a vorbit de alocarea a 40 miliarde lei vechi, insa, in urma unor demersuri facute, reprezentantii Guvernului au decis sa suplimenteze bugetul alocat judetului.

Intr-o prima etapa, judetul Botosani a beneficiat de 95 miliarde lei, sume alocate pentru alimentarea cu apa, pentru reteaua de canalizare si infrastructura.

In urma discutiilor pe care le-am purtat cu Liviu Dragnea, in perioada imediat urmatoare vor fi alocate judetului Botosani 49 miliarde lei. Initial s-a vorbit de o suma de 40 miliarde lei, iar acum putem vorbi de o suplimentare de 9 miliarde lei. Aceste sume vor fi directionate catre investitiile incepute in acest moment. Vorbim de drumul Roma-Nicseni, de investitia de la Dorohoi, de la Vorona, alimemtare cu apa la Tudora. Sunt mai multe santiere deschise. Sunt 49 de miliarde care vin in sprijinul administratiilor locale, acolo unde avem santiere deschise. Documentatiile sunt transmise, discutiile au fost purtate. Suma nu este suficienta. Trebuie sa gasim resursa bugetara sa inchidem aceste lucrari„, a mentionat Doina Federovici.

One thought on “49 miliarde lei ajung in judetul Botosani pentru infrastructura, alimentare cu apa si canalizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *