Trei dintre primele patru meciuri din Superkombat terminate prin KO

superkombat 13Luptătorii din Gala Superkombat World Grand Prix nu aşteaptă gongul final. A doua, a treia şi a patra luptă s-au terminat după ce unul dintre sportivi nu a mai putut continua lupta.

Grecul Giannis Stoforidis l-a învins prin KO pe americanul Leroy Jonson. Sportivul din SUA nu a avut replică în faţa grecului şi a fost pus la podea în a treia repriză a meciului, arbitrul hotărând finalul partidei pentru a proteja luptătorul împotriva unei accidentări.

A doua luptă care s-a încheiat înainte de finala a fost între francezul Gaetan Sautron şi D Angelo Marshall din Curacao. Cei doi sportivi au fosst la egalitate după primele trei reprize, iar în repriza de prelungire Marjall l-a făcut KO pe Sautron.

Dănuţ Hurduc l-a spulberat pe italianul Vanni Fae în prima repriză după ce l-a pus de două ori la podea. Singurul meci care nu s-a decis prin KO a fost cel dintre brazilianul Romelleo Da Silva şi Cristian Ristea. Românul s-a impus la puncte, printr-o decizie unanimă a arbitrilor, după trei reprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *