Campania Let’s Do It, Romania! Mii de botoşăneni au ieşit la curăţenia judeţului

1Mobilizare maximă pentru campania Let’s Do It, Romania! din partea botoşănenilor care au ieşit sâmbătă, 28 septembrie, la curăţenia judeţului. Pînă la ora 15.00, când au fost făcute primele estimări în urma datelor transmise din judeţ, erau înregistraţi aproximativ 15.000 de voluntari şi în jur de 10-11.000 de saci cu deşeuri colectaţi.

Numărul celor care au dorit să se alăture campaniei LET’S DO IT, ROMANIA este impresionant, anul trecut cifra voluntarilor fiind de 13.000.

O situaţie exactă va fi făcută însă abia la începutul săptămânii viitoare, deoarece mai sunt câteva primării, şcoli care nu au raportat încă cifrele înregistrate. Totodată, sunt persoane care au ieşit sâmbătă la curăţenie fără a face parte dintr-o instituţie şi care au raportat cantitatea strînsă şi numărul de persoane al grupului din care au făcut parte pe siteul campaniei.

2 „Pentru noi nu este o surpriză foarte mare pentru că ne aşteaptam la o mobilizare puternică din partea botoşănenilor, aveam o estimare a celor care vor participa chiar de la începutul zilei, undeva la 13.000. Ne bucurăm încă o dată că, aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi, au fost, pe lângâ voluntarii din şcoli şi instituţii, şi persoane care s-au alăturat pe cont propriu campaniei. E un semn că această campanie îşi face simţit din ce în ce mai mult efectul, a declarat Paul Vieru, coordonator judeţean al campaniei Let’s Do It, Romania!

Echipa locală LET’S DO IT, ROMANIA mulţumeşte tuturor botoşănenilor care au dat curs din nou invitaţiei de a participa la  ziua de curăţenie în toată ţară, partenerilor care au sprijinit campania, instituţiilor, ONGurilor, prefectului Costică Macaleţi, primarului Ovidiu Portariuc şi tuturor celor care s-au arătat deschişi celei mai mari campanii de responsabilizare socială.

One thought on “Campania Let’s Do It, Romania! Mii de botoşăneni au ieşit la curăţenia judeţului

  1. De liceele care au facut curatenie de ce nu pomeniti nimic? Numai despre gunoaiele din marea politica botosaneana. Rusine sa va fie. Sustineti doar c**tii din politica si criticati liceele cu fiecare ocazie pentru fuste si genti. Pentru asta ati facut facultate, jurnalistilor? Penibililor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *