Preşedintele ATOP Botoşani acuza că multe fapte antisociale se produc din lipsa serviciilor de pază la primării

Dumitru Zmau
Dumitru Zmau

Consilierul judeţean Dumitru Zmău, care este şi preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani, acuză faptul că multe din faptele antisociale care se produc în mediul rural se datorează lipsei pazei. Zmău a declarat că cele mai multe comune din judeţ nu au asigurată paza din lipsă de fonduri, iar sătenii se plâng la şedinţele ATOP că le sunt furate recoltele de pe câmp.

Sătenii să se adune cu poliţiştii lângă ei şi să facă ture de noapte. Nu se mai poate. Acum se face tulburelul şi toţi tăitorii de frunze la câini, care în primăvară scot capul după gard şi se uita care seamănă şi cultivă, se duc şi recoltează ei. Trebuie ucişi. Până ajunge să-l judece domnul procuror…, nu-l interesează pe el„, a spus Zmău.

2 thoughts on “Preşedintele ATOP Botoşani acuza că multe fapte antisociale se produc din lipsa serviciilor de pază la primării

  1. Unde se trezeşte acest miliţian de incită la crime? Şi mai este consilier şi preşedintele ATOP??????? Ce bine o mai duc unii!!!! După ce a jumulit zeci de ani şoferii botosanenii mulţi dintre ei făcând cunoştinţă şi cu pumnii lui, a ieşit de tânăr la pensie(una nesimtita), să se ocupe de afacerile private în domeniul farmaceutic şi nu numai iar acum mai suge statul de bani pe două căi: cea de preşedinte. ATOP şi cea de consilier . Săracă viaţa de bugetar!!!! Oare un ofiţer tânăr şi fără apucături comuniste nu putea ocupa postul de preşedinte ATOP?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *