Cursuri de pregatire pentru examenele DELF Junior, la Colegiul Laurian

Colegiul National A.T.LaurianColegiul National „A.T. Laurian” din Botosani, in parteneriat cu Institutul Francez Iasi organizeaza cursuri de pregatire pentru examenele DELF Junior. Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome international DELF (Diplôme d’Etudes de Langue Française) care dovedesc capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel: A1, A2, B1, B2.

Cursurile de pregatire (40 de ore) se desfasoara la Colegiul National „A.T. Laurian” in perioada septembrie-noiembrie 2013. Urmatoarea sesiune de examene DELF la Institutul Francez Iasi va avea loc pe 16-17 noiembrie 2013.

Diplomele DELF eliberate de Institutul Francez Iasi sunt valabile pe viata. Examenele DELF sunt destinate tuturor celor care doresc sa-si valideze competentele lingvistice in conformitate cu nivelurile descrise de Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbile Straine, studentilor care doresc burse de studiu in Franta sau in tarile francofone si persoanelor care doresc un atu in cariera.

Elevii care au diplomele DELF B1 sau DELF B2 nu mai susţin evaluarea la limba franceza din cadrul examenului de bacalaureat national.

 

One thought on “Cursuri de pregatire pentru examenele DELF Junior, la Colegiul Laurian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *