Cătălina Lupaşcu susţine că social-democraţii sunt puşi de Portariuc să vorbească despre PNL şi PDL

Catalina LupascuLiberalii botoşăneni susţin că PSD-iştii sunt puşi de primarul Ovidiu Portariuc să vină cu declaraţii în conferinţe de presă privind aşa-zisa alianţă între PNL şi PDL. Viceprimarul Cătălina Lupaşcu susţine că singura înţelegere a PNL este cu cetăţenii judeţului şi că astfel de comentarii nu-şi au rostul şi ar trebui să înceteze.

Nu e noutate ceea ce declară doamna Doina Federovici. Nefiind prezent la conferinţa de presă, domnul primar nu a putut spune dumnealui acest lucru şi atunci, probabil, i-a spus colegei lui să transmită acest lucru către PNL. În toate conferinţele de presă pe care le organizează PSD transmit către dv acest mesaj. Eu le spun colegilor că e timpul să se termine campania electorală, e timpul să gândim împreună pentru Botoşani. Cred că trebuie să depăşim lucrurile mărunte, fiindcă ceea ce transmit mi se pare un mesaj care ar trebui să înceteze„, a spus Cătălina Lupaşcu.

3 thoughts on “Cătălina Lupaşcu susţine că social-democraţii sunt puşi de Portariuc să vorbească despre PNL şi PDL

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    DU-TE EDUCATOARE-O LA STERS COPII LA FUND, SAU MAI JOACA PE MESE CA PE TIMPUL LUI NASTASE..
    DU-TE SI LASA-NE….
    s-A UMPLUT ADMINISTRATIA JUDETULUI DE ANALFABETI, SEMIDOCTI SI INCOMPETENTI CARE DIRIJAZA BANUL PUBLIC DUPA BUNUL PLAC…
    DU-TE CU TURCANII DIN PNL SA NU MAI AUZIM DE VOI,
    DUCETI-VA LA ……MAMA VOASTRA….

  2. Gandeam,credeam dar nu ma asteptam ca in stafurile coalitiei sa nu -i dea nimanui mintea cea de pe urma a ROMANULUI.Chiar nu-si dau seama ca au intrat in jocul perfid al unui personaj „malefic”si care va duce la distrugerea coalitiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *