Doina Federovici: Nu i-am solicitat niciodată vicepreşedintelui Pavăl să facă copii după documentele Consiliului Judeţean

Senator Doina Elena FederoviciSenatorul Doina Federovici neagă că ar fi purtat o discuţie cu deputatul Verginel Gireadă pe tema documentelor din Consiliul Judeţean. Ea spune că discutiile cu Gireadă au privit materialele de campanile distribuite in judet, cu precadere  pe raza colegiului Flamanzi.

In aceste materiale domnul Turcanu isi asuma alaturi de parlamentarii PNL toate meritele pe proiectele derulate fara a face nici cea mai mica mentiune la primarii PSD din zona,  la ministerele care au alocat banii  sau la alti factori implicati. Ceea ce am subliniat a fost faptul ca noi, cei de la PSD, putem face oricand dovada faptului ca avem un aport substantial la implementarea proiectelor de pe raza judetului. Ma intreb, domnul Turcanu  ne interzice sa discutam cu vicepresedintele PSD  Paul Pavel in ceea ce priveste problematica judetului? Nu i-am solicitat niciodata sa  faca copii dupa  documentele Consiliului Judetean. Am cerut in schimb  informatii  si propuneri de la consilierii judeteni, pentru a avea o imagine clara atunci cand mergem la ministere sa solicitam suplimentarea fondurilor”, susţine Doina Federovici.

Ea îi sugerează preşedintelui PNL ca în loc sa intretina disputele politice, să încerce sa colaboreze cu PSD în toate proiectele judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *