Vicepresedintele Paval, acuzat ca face copii la documentele din CJ si le duce la PSD

Paval Ioan Paul- vicepresedinte CJ Botosani in birouVicepresedintele Consiliului Judetean, social-democratul Paul Paval, acuzat ca ia documentele din Consiliului Judetean si le duce la PSD. Acuzatia vine din partea presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a spus ca Paul Paval furnizeaza informatii din interiorul CJ social-democratilor, pentru a-l ataca pe toate caile. 

Doamna Federovici i-a spus deputatului Gireada ca ei cauta hartii in CJ, in fiecare zi, sa ma atace pe mine pe toate caile. Ii doresc succes domnului vicepresedinte Paval si, daca legea ii permite, sa faca copii la toate documentele. Dar cred ca are secret de serviciu si daca el face copii la documente si le duce la PSD, sa raspunda. Eu nu am nicio treaba . Eu i-am dat acces la toate documentele. Ei isi pregatesc documentele din CJ, ca fac copii impotriva mea si le aduna la PSD sa ma atace. Eu nu am nimic de ascuns. Totul este la vedere„, a spus Turcanu.

5 thoughts on “Vicepresedintele Paval, acuzat ca face copii la documentele din CJ si le duce la PSD

  1. Mai nea Florine…iti recomand calduros o consultatie…oare ce prostii mai poti indruga…oare Portariuc nu ii spune lui Lupascu ca face copii dupa documentele ei? Asta e boala, sincer. Cat de tampiti ii crezi pe bptosaneni? Cat crezi ca iti mai inghitim prostiile, minciunile si toate manevrele pe care le faci? Te rog sa ma dai in judecata pentru ce am afirmat!!! Am ditai sacul de dovezi:-D:-)

  2. Bai nene, fraisu lui Paval, cel mare Sorin, are si firma din salariul de vames sef, are si conturi in banca cica prin imprrumuturi facute de la o persoana fizica zis BOXER EMIL, care este plecat in Israel de vreo 20 de ani, v-ati uitat ce minciuna gognata are scrisa in declaratia sa de avere, ca a imprumutat 30 mii de euro. Cine crede asa ceva? cand el este vames. Sa se autosesizeze DNA ul si sa verifice autenticitatea semnaturilor pe contractul de imprumut. Oricum suntem luati de naivi pe lumea asta, domnule Turcanu, ar trebui sa va puneti antenele sa verificati si o sa va convingeti ca nu vorbesc aiurea. De fapt niminei nu este mai breaz in tara asta, toti nu-si vad decat de interesul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *