Razboiul in USL continua. Doina Federovici: Domnul Turcanu sa denunte public intelegerea pe care o are cu Catalin Flutur si PDL

Doina Federovici
Doina Federovici

Disputele din cadrul USL Botosani, departe de a se sfarsi. Senatorul PSD Doina Federoci a cerut, vineri, liderului PNL Botosani, Florin Turcanu sa denunte public intelegerea cu liderul PDL Botosani, Catalin Flutur. Declaratia a fost facuta dupa ce liderii celor doua partide au negat, in urma cu doua saptamani, ca ar avea o astfel de alianta. Federovici a declarat ca PSD va fi de aceeasi parte a baricadei cu PNL in campania de la alegerile europarlamentare cu o conditie:

Domnul Turcanu a facut un apel catre PSD sa faca o campanile corecta, cinstita, fara jocuri pe sub masa sau pe la spate la alegerile europarlamentare. Domnia sa deja se gandeste la campania electorala. Eu spun ca este mult prea devreme sa vorbim de campanie. Eu spun ca vom fi de aceeasi parte a baricadei cu PNL la alegerile europarlamentare cu o singura conditie: domnul Turcanu sa denunte public intelegerea pe care o are cu Catalin Flutur si PDL, pentru ca nu la noi s-au facut intelegeri pe sub masa, ci acolo. Noi le-am solicitat sa denunte public acest lucru, pentru ca nu putem fi de aceeasi parte a baricadei cu cei pe care i-am sanctionat atat de dur si pe care electoratul i-a sanctionat “, a mentionat Federovici.

2 thoughts on “Razboiul in USL continua. Doina Federovici: Domnul Turcanu sa denunte public intelegerea pe care o are cu Catalin Flutur si PDL

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Asta-i grija lor, de altfel și singura, de a face și desface alianțe prin care să-și maximizeze profiturile, sa se păstreze la putere și să-și facă campanie pentru următoarele alegeri. Atât! Nu vă fie frică, ca nu-i nici unul mai breaz deși mârșăvie mai mare ca în timpul PDL-ului parcă nu a mai existat în țara asta. Vă simțiți vrea-o unul protejat de activitatea unui parlamentar sau ales local, fără a-i fi ruda, prieten sau complice? Mi-e greață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *