Botoşăneanul de la emisiunea lui Capatos se însoară

livia si bordeaCătălin Bordea şi iubita lui, Livia, vor face pasul cel mare. Co-prezentatorul de la emisiunea lui Dan Capatos a cerut-o pe frumoasa brunetă în căsătorie.

Totul s-a întâmplat într-un cadru ieşit din comun. După o masă romantică, Cătălin a dus-o pe Livia să sară împreună cu paraşuta. Aflat în avion, el i-a dat inelul iubitei sale şi i-a pus întrebarea. Livia a mai reuşit doar să dea din cap că „Da” şi când au ajuns la sol i-a spus din nou că vrea să se căsătorească cu el.
„Nu am bănuit nicio clipă, credeam că o să fie o zi obişnuită, dar cu el nu e niciodată o zi obişnuită”, a spus Livia reporterilor „Un show păcătos”.

Întrebat de Dan Capatos când va avea loc nunta, Bordea a răspuns: „Nu ştiu, la anul. Vreau să fac o nuntă mare şi una pentru ai mei, mai mică. Vreau să fac la ţară, la bunica”.

Cei doi sunt împreună din toamna anului trecut, iar Bordea a recunoscut că atitudinea Liviei l-a făcut să se îndrăgostească de ea: „E genul de om care ţi-o dă atunci când trebuie. O dată ne certam prin casă şi eu i-am zis «O cauţi cu lumânarea» şi ea mi-a zis «Păi numai aşa o găsesc, bordea»”

Sursa: Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *