Ţurcanu: Chiar dacă cineva vrea să-mi pună piedici, voi finaliza cu piaţa din mall

florin turcanu costum popular popautiPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că va duce la bun sfârşit proiectul privind înfiinţarea unei pieţe la subsolul clădirii Uvertura Mall, chiar dacă, spune el, sunt persoane care îi pun piedici. El a precizat că botoşănenii vor avea o piaţă agroalimentară dacă nu la sfârşitul anului, atunci cel târziu în primăvara următoare.

Voi face piaţa aia, pentru că nu este pentru mine. Este pentru botoşăneni. Suntem aproape de a stabili un preţ pe mp şi vom finaliza cu organizarea pieţei. Au fost încercări de a pune piedici, să nu pot eu înfiinţa această piaţă„, a spus Florin Ţurcanu.

El a menţionat că se va amâna punerea în funcţiune a acestei pieţe, pe motiv că subsolul clădirii este încă în construcţie.

Trebuie să amenajăm noi. Firmele cărora le vom pune la dispoziţie spaţii vor trebui să-şi construiască chioşcurile, iar noi vom pune tarabele. Va fi o chirie atât cât să plătim şi noi la rândul nostru o chirie la mall. Am negociat să ne asigurăm paza şi să facem curăţenia„, a spus Ţurcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu: Chiar dacă cineva vrea să-mi pună piedici, voi finaliza cu piaţa din mall

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Asta e ceva !!! Primul mall din lume cu piata agroalimentara :)))))) pe cand amenajam si targul de oi si vite la mall????!!!! :))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *