Deputatul Tamara Ciofu organizează o întâlnire cu cetăţenii din cartierul Bucovina

Tamara Ciofu
Tamara Ciofu

Deputatul PSD Tamara Ciofu, împreună cu viceprimarul Cosmin Andrei, organizează astăzi la ora 17:30 o întâlnire cu cetățenii din cartierul Bucovina pentru a prelua și a rezolva problemele din această zonă a municipiului Botoșani.

În cadrul întâlnirii va fi desfășurată și o acțiune de testare gratuită a glicemiei și de măsurare a tensiunii arteriale pentru locuitorii din cartierul Bucovina. Astfel, botoșănenii care vor dori să beneficieze gratuit de aceste servicii vor avea la dispoziție un cort, cu personal medical de specialitate, ce va fi amplasat între orele 17:30 – 19:30 în zona Colegiului Economic “Octav Onicescu” din Botoșani, în parcarea din spatele blocurilor de pe strada Bucovina Nr. 22-24.

Scopul acțiunilor este acela de a prelua toate problemele din fiecare cartier și de a încerca să le soluționăm cât mai repede. Multe dintre problemele oamenilor implică colaborarea între administrația locală și parlamentari. Anumite situații necesită intervenții în Parlament pentru a putea rezolva probleme de maxim interes local. Atunci când m-au votat botoșănenii, aceștia și-au pus încrederea în mine și se așteaptă să îi reprezint și să îi ajut. Vreau să mă țin de promisiuni și să fac Guvernare pentru Botoșani. Așadar voi reține toate problemele ridicate de cetățeni și voi încerca, împreună cu domnul primar, să le găsim o rezolvare”, a declarat Tamara Ciofu.

În calitate de medic reprezentanta PSD dorește să promoveze și controlul medical preventiv în rândul botoșănenilor. În acest fel, prin acțiunile de testare a glicemiei și măsurarea tesiunii arteriale se poate face o evaluare a riscului de îmbolnăvire și se previne riscul de atac de cord, atac cerebral sau boala renală.

One thought on “Deputatul Tamara Ciofu organizează o întâlnire cu cetăţenii din cartierul Bucovina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com