Povestea tristă a adolescentei care s-a sinucis miercuri

corina cucuCorina Cucu, adolescenta de 15 ani care şi-a pus, miercuri, capăt zilelor, a avut o viaţă foarte tristă. Eleva care s-a spânzurat într-o pădure de la marginea municipiului Botoşani s-a săturat de o viaţă chinuită alături de părinţii ei şi de şicanele unor colegi de la şcoală. Adolescenta îşi dorea o viaţă mai bună, însă se certa aproape zilnic cu părinţii ei, care îi interziceau lucruri de care colegii ei aveau parte.

Alte certuri porneau de la faptul că mama sa o oprea să meargă la bunică, după ce în acest an a stat câteva luni şi a observat că duce o viaţă mai bună, la mama tatălui ei. Vedea în bunica ei un refugiu, însă după câteva luni petrecute la bătrână, i s-a interzis şi acest lucru. Mama tatălui fetei i-a oferit inclusiv hainele cu care trebuia să meargă miercuri la şcoală, însă a ales ca în ele să moară.

Acasă la părinţi, Corina nu avea nici curent, nici apă, iar acest lucru părea să o deranjeze foarte mult.

O tânără de 15 de ani s-a spânzurat într-o pădure de la marginea municipiului

Corina era elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală nr 7 din municipiu şi avea rezultate bune la învăţătură, potrivit familiei. Miercuri nu s-a mai prezentat la şcoală şi a lăsat un mesaj pe facebook în care prevestea tragedia. „sunt foarte strsata,suparata si tot ce cuprinde rau. in ultimul timp mi sa intamplat o gramada de rautati, iertatima cei care vam suparat, iertatima cei care vam gresit si nu mi.am dat seama, dar azi explodeaza to in mine. azi simt ca.mi dau duhul. gata ma.am saturat de toti cei care imi vreti raul. am un ultim cuvant……. CEI CARE MATI IUBIT ASA CUM SUNT MACAR LA MORMANTUL MEU O LUMANARE SA.MI APRINDETI DE AIA IEFTINA LA 50BANI SI EU VA VOI AVEA IN SUFLUTUL MEU MEREU. VA-AM PUPAT PE TOTI PAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :((((((((((„, a fost ultimul mesaj al fetei transmis apropiaţilor.

Zeci de prieteni ai fetei i-au transmis mesaje pe reţeaua de socializare şi regretau gestul la care a recurs, după ce iniţial nu credeau ameninţările fetei, care până miercuri a stat alături de ei. Unii dintre amicii tinerei spun chiar că au văzut-o cu puţin timp înainte de tragedie, în timp ce se îndrepta spre pădurea de la marginea municipiului.

„nu pot sa cred, am vazuto , privirea ei inspira ceva straniu, parca era pornita sa ajunga in padure :|”, transmite un tânăr pe pagina Corinei de facebook.

Colegii ei mai povestesc că tânără era marginalizată la şcoală, fiind ţinta unor glume a o parte dintre ei.

Familia a fost alertată de cunoştinţe prin mesajul pus de fată pe reţeaua de socializare, însă doar bunica adolescentei a luat în serios ameninţarea copilei. A mers la şcoală, însă nu a dat de ea, fata nu se prezentase la cursuri, ulterior a aflat că ea îşi curmase zilele într-o pădure din apropierea localităţii Hudum. Părinţii fetei nu le-au venit să creadă când au auzit despre fapta fiicei lor şi au negat până spre seară soarta unicului lor copil.

Când au fost informaţi oficial de autorităţi au înţeles situaţia şi au căutat să găsească o metodă de a o îngropa creştineşte. Toate bisericile refuză să primească trupul neînsufleţit al tinerei având în vedere că s-a sinucis. Familia a decis ca trupul copilei să fie depus în casa bunicii, având în vedere că părinţii ei nu au curent electric la locuinţa în care stau. Tragedia vine în contextul în care, în ziua mormântării fetei, o mătuşa a sa are programată nunta.

elena butnaru director adjunct sc 7Conducerea şcolii nu a fost informată despre dificultăţile prin care trecea adolescenta. Elena Butnaru, directorul adjunct al unităţii de învăţământ, susţine că vineri, 20 septembrie a avut loc şedinţa cu părinţii la care au participat şi cei ai fetei. Păriniţii şi elevii nu au spus că ar fi ceva în neregulă.

” Era o elevă care nu a făcut probleme, avea rezultate medii la învăţătură. S-a transferat la noi în semestrul II al clasei a VII-a de la Liceul cu Program Sportiv”, a declarat Elena Butnaru

Adolescenta a fost găsită miercuri la amiază, de nişte ciobani din Hudum, spânzurată de un copac într-o pădure. Tânăra s-a spânzurat cu un cordon pe care îl avea la geacă. Ciobanii au ajuns primii la ea, însă era fără suflare. Au alertat autorităţile, dar nu s-a mai putat face nimic, decât să se constate decesul.  Anchetatorii au găsit asupra ei, un bilet în care fata transmitea câteva rânduri părinţilor ei.

 

 

 

3 thoughts on “Povestea tristă a adolescentei care s-a sinucis miercuri

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sper ca parintii sunt foarte multumiti acum de tratamentul care l-au dat copilului lor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *