Expropiere la Lacul cu nuferi! Tribunalul a decis preţul

lacul cu nuferiMedicul Veterinar Dorin Vasiliu, care deţine Lacul cu nuferi de la Ipoteşti, va fi expropiat, în baza unei hotărâri judecătoreşti.

Tribunalul Botoşani a admis Consiliului Judeţean privind expropierea şi a stabilit, în baza unei expertize, preţul pe care Vasiliu urmează să îl primească.

Proprietarul lacului, Dorin Vasiliu
Proprietarul lacului, Dorin Vasiliu

Potrivit hotărârii judecătoreşti, care poate fi atacată cu recurs, medicul Vasiliu arurma să primească pentru suprafaţa de 26.045 metri pătraţi (2,6 hectare), adică aleea de acces la lacul de nuferi, lacul, poieniţa şi o parte din pădure, suma de 200.000 lei.

Hotărârea poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

3 thoughts on “Expropiere la Lacul cu nuferi! Tribunalul a decis preţul

  1. Am zis si repet pina o se auda: cine a aprobat sa se privatizeze un loc de patrimoniu sa plateasca si sa fie si pedepsit, nu sa se dea bani din fondul statului pentru a recupera ce s-a instrainat fraudulos. Se aude?

  2. Am fost in iulie la lacul cu nuferi si am fost ingrozit de starea in care se afla aleea care duce la lac… Fostele banci de pe alee distruse, se intrase cu masina, gunoi cat cuprinde la lac…. Incredibil cum s-a degradat acest obiectiv fata de ultima mea vizita acolo, acum vreo 5 ani. Ce judecator a putut decide ca aceste locuri sa fie retrocedate ???
    Incredibil….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *