Un parlamentar botoşănean la Adunarea Parlamentară a Inițiativei Central–Europene

liliana mincaTimp de trei zile, deputatul PP-DD Liliana Mincă se află în Budapesta. Parlamentarul botoșănean  participă la sesiunea Adunării Parlamentare a Inițiativei Central – Europene (ICE).

Deputatul Liliana Mincă este șeful  Delegației Parlamentului României la ICE – Dimensiunea parlamentară începând cu luna iunie 2013 și este însoțită la Budapesta de către Mihăiță Găină de la PSD, Maria – Andreea Paul de la PDL și Horia Cristian de la PNL. Tema centrală a Adunări Parlamentare a ICE în această sesiune o constituie posibilul rol al ICE în consolidarea cooperării regionale în contextul perioadei bugetare 2014 – 2020. Reuniunea, începută ieri la Budapesta, se va desfășura până joi, 26 septembrie.

În cadrul lucrărilor Adunării Parlamentare va fi adoptată Declarația finală și vor avea loc dezbateri pe două subteme: ”Politica regională și elementele cheie ale Cooperării Teritoriale Europene în contextul perioadei bugetare 2014 – 2020” și ” Prioritățile și stadiul actual al strategiilormacro-regionale”.

Sursa: comunicat presa

2 thoughts on “Un parlamentar botoşănean la Adunarea Parlamentară a Inițiativei Central–Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *