Poliţiştii le vorbesc elevilor despre siguranţa de pe stradă şi de la şcoală

politie eleviPoliţiştii botoşăneni continuă campania de promovare a măsurilor de siguranţă personală, în rândul copiilor la nivelul Școlii Gimnaziale nr.17 Botoșani.

În cadrul parteneriatului dintre Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii si Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual-FOCUS în domeniul prevenirii dispariţiilor de minori, poliţiştii botoşăneni continuă și în acest nou an școlar Campania „Împreună pentru siguranţa copiilor”.

În săptămâna în curs,  poliţiştii derulează activităţi la nivelul Şcolii gimnaziale nr. 17 Botoşani, unde elevii claselor primare primesc informaţii privind siguranţa personală acasă, pe  stradă şi la şcoală.

Întâlnirile poliţiştilor cu copiii se desfăşoară sub forma unor activităţi cu caracter interactiv, în cadrul cărora copiii primesc sfaturi cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte atunci când sunt singuri acasă, când se deplasează în locuri aglomerate, precum şi cu privire la măsurile pe care trebuie să le ia atunci când siguranţa le este pusă în primejdie .

Activităţile vor fi derulate şi la nivelul claselor primare din alte şcoli botoşănene în cursul anului şcolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *