Artificiu pentru schimbarea directorilor de la Modern Calor

modern calor botosaniAdunarea Generală a Acţionarilor de la societatea comercială Modern Calor pregătesc un artificiu pentru schimbarea directorilor. Pentru că aceştia au acum contracte de mandat ferme şi nu pot fi schimbaţi înainte de expirarea acestora, acţionarii (adică membrii Consiliului Local) vor să modifice statul societăţii.

AGA de la societatea de termoficare s-a reunit săptămâna trecută şi a avut pe ordinea de zi un proiect de modificare a statutului Modern Calor. Potrivit acestuia, doar unul dintre directori (directorul general) poate avea contract de mandat.

În aceste condiţii, ei vor să scape de directorul tehnic Ion Diaconu, aflat în război atât cu conducerea societăţii, cât mai ales cu cea a Primăriei Botoşani.

Ion Diaconu are un contract de mandat de patru ani, la fel ca directorul economic Denisia Agapie.

Proiectul de modificare a statutului a fost amânat pentru o şedinţă extraordinară a AGA, prevăzută a avea loc pe 4 noiembrie.

 

 

2 thoughts on “Artificiu pentru schimbarea directorilor de la Modern Calor

  1. Diaconu incepand de maine este cercetat de o comisie disciplinara pt. Amenintari, abuz in serviciu, calomnie. Plangerea si dosar penal poimaine! Sa plece impreuna cu echipa lui, nicoleta, bradu, tina, denisa, alex, poclid,chiriac, nechita senior, echipa de la marketing Pdl!Un jeg de om!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ”Afacerea “Fierul vechi” a fost dezvaluita presei de directorul tehnic al societati Ioan Diaconu, asa scrie ziarul electronic „botosani necenzurat”, condus de POCLID – SENIOR (PDL+ TELEM)!!!
    Dl. Primar trebuie sa afle ca conform contractului de mandat de 4 ani, cu care se tine cu dintii, la un anume articol.. la capitolul LOIALITATE SI CONFIDENTIALITATE:
    1. ” Mandatarului ii sunt interzise manifestari si actiuni/activitati de natura sa prejudicieze interesul sau prestigiul societatii”
    2.”Pe durata contractului, mandatarul este obligat sa pastreze confidentialitate asupra datelor si informatiilor referitoare la societate si activitatea acesteia”
    Deci Consiliul de Administratie si AGA i-i pot rezilia contractul de mandat in cel mai scurt timp!
    SUCCES si scapatine de acest oM!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *