Tinerii din PNL au făcut curat în Staţiunea Popăuţi după Târgul Agro- Zoo

poze ecologizare TNL BotosaniÎn fiecare an, pe data de 23 septembrie, se sărbătorește „Ziua Mondală a Curățeniei”. Această zi a fost lansată în anul 1993 de Organizația Națiunilor Unite, în parteneriat cu Organizația „Clean Up The World” și are scopul  de a inspira și a îndemna comunitățile să curețe, să îmbunătățească și să protejeze mediul, prin realizarea diverselor acțiuni de ecologizare.

În acest context, membrii Organizației Municipale de Tineret Botoșani(TNL) au dat o mână de ajutor la strângerea tonelor de gunoaie rămase ca urmare a organizării, în perioada 21-22 septembrie, a Târgului Agro- Zoo la Stațiunea de Cercetare Popăuți, unde au fost prezenți mii de botoșăneni. Tinerii liberali au primit mănuși și saci din plastic și au ajutat la ecologizarea zonei, trăgând astfel un semnal de alarmă că protejarea mediului înconjurător este primordială.

“Curățenia ar trebui să ne preocupe pe fiecare dintre noi. Ziua Internațională a Curățeniei încearcă să ne amintească anual că un mediu curat este un mediu sănătos. De aceea am ales să dăm o mână de ajutor în colectarea tuturor gunoaielor rămase în urma botoșănenilor care au beneficiat de distracție în weekend, aici la Stațiunea Popăuți” , a spus Sorin Cornilă, președintele Organizației Municipale de Tineret Botoșani.

Câțiva zeci de  saci de gunoi au fost adunați de tinerii liberali, care, în acest mod, au contribuit, cu o mică parte, la îmbunătățirea calității mediului înconjurător.

Sursa: Comunicat de presă TNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *