Locuintele ANL nu au cautare, desi au fost stabilite si preturile. Vezi cu cat poate fi cumparat un apartament!

locuinte anlTinerii care detin locuinte ANL nu sunt interesati sa le cumpere. Desi a fost stabilit si un pret unitar la nivel de tara, respectiv 326 euro pe mp, Primaria Botosani nu a primit nicio solicitare de cumparare pana la aceasta data. Intre timp, lista cu cererile pentru locuintele ANL creste. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, peste 1200 de tineri asteapta o locuinta ANL.

Avand in vedere ca sunt persoane tinere, ca veniturile pe cap  de familie sunt mici la nivel de oras Botosani, cu siguranta dumnealor cauta posibilitati de a cumpara aceste locuinte, de a face rost de acesti bani„, a precizat viceprimarul Catalina Lupascu.

O locuinta ANL cu doua camere costa in jur de 29.000 euro, o garsoniera 21.000 euro, in timp ce pretul mediu de achizitie al unui apartament cu trei camere ajunge la aproape 34.000 euro.

5 thoughts on “Locuintele ANL nu au cautare, desi au fost stabilite si preturile. Vezi cu cat poate fi cumparat un apartament!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    bravo!! un apartament cu 2 camere aproape in centrul orasului ajunge la 25.000 euro, iar unul la ANL Cismea-29.ooo euro,unde iti trebuie obligatoriu o masina ca sa te poti deplasa. Felicitar domnilor!! Si ati mai adus si romii aici. Cine da atatia bani?

  2. in primul rand incep sa se darame, sare tencuiala de jos;in al doilea rand la o garsoniera iarna platesti 300 lei gazul sa te poti incalzi la o temperatura de 22 grade ; in al treile rand nu sunt izolate si extrem de prost antifonate. auzi cand vecinul e la baie, cand se cearta cu nevasta, cand vorbeste la telefon sau cand face sex. in plus sunt pline de igrasie si tot timpul trebuie sa speli, sa curati, sa aerisesti. eu cel putin iarna tb sa stau si cu un calorifer electric caci altfel izvoraste apa pe podea…..GRAV, UMILITOR SI STRIGATOR LA CER…..ROMANIA IN 2013!!!!!!

  3. Dupa un calcul corect rezulta ca un apartament cu doua camere de 60mp costa nici mai mult nici mai putin de 19560 euro. Nu stiu dupa ce aritmetica autorul articolului a prezentat cifrele mai sus mentionate. Valabil este si pentru comentatoarea dana.

    1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Local DB Spam]
      Eminescule, se vede ca nu le ai cu aritmetica, ce-ai calculat tu este suprafata utila, dar in acest caz se calculeaza suprafata construita ,adica se includ peretii, si spatiul comun se imparte la numarul de locatari.
      Mai informeaza-te!!

  4. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Eminescule, vezi ca nu stii matematica, autorul articolului stie ce scrie, se calculeaza metrul patrat construit in cazul acesta,numai ca nu specifica in articol , adica se includ si peretii, spatiul comun (scarile, terenul pe care e construit blocul se impart la numarul de locatari).
    Ce-ai calculat tu este suprafata utila!!!
    Mai documenteaza-te!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *