Cristian Popovici: La Buzău vor avea şansa să evolueze jucători care nu au jucat în campionat

cristian popoviciCristian Popovici, tehnicianul echipei FC Botoşani, a precizat că îşi propune să ajungă cât mai sus în Cupa României şi speră să câştige meciul cu Gloria Buzău. Antrenorul a caracterizat competiţia ca fiind una a suprizelor şi a rememorat evoluţia bună de anul trecut, când FC Botoşani a eliminat Vaslui şi a jucat onorabil împotriva CFR Cluj.

„Anul acesta ne propunem să mergem cât mai sus. E un joc în cadrul unei competiţii surpriză. Echipele mici asta aşteaptă, să joace un meci de primă ligă. Buzăul a avut noroc că joacă meciul acasă, anul trecut noi am jucat în deplasare”, a afirmat Cristian Popovici.

Tehnicianul a mai spus că Gloria Buzău are o  o istorie fotbalistică mai bogată decât echipa din Botoşani. Totuşi în meciul, de miercuri de la ora 16.00, FC Botoşani va alinia o formulă care a evolaut mai puţin în campionat.

„Mizez pe dorinţa jucătorilor care au evoluat mai puţin şi pe motivarea lor. Este un prilej de care pot profita şi eu şi ei”, a mai adăugat antrenorul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *