Dumitru Brânză revoltat de atitudinea steliştilor: S-au comportat de parcă a început fotbalul cu ei şi cu ei se termină

jucatorii de la Steaua la Uvertura Mall Botosani5Directorul executiv al FC Botoşani, Dumitru Brânză, condamnă atitudinea ostilă pe care au avut jucătorii de la Steaua Bucureşti faţă de suporterii botoşăneni. El a declarat luni, în cadrul unei emisiuni de la Tele M, că steliştii sunt prea plini de ei, că nu ştiu să se comporte şi că Botoşaniul nu merita o asemenea atitudine.

“ Ce e aşa de greu să stai zece minute să dai autografe? Am rămas surprins de atitudinea lor. Mai întâi ne-au indus în eroare cu venirea lor. Am primit o hârtie de la un oficial de-al lor unde scria o oră şi au venit mai devreme. Au fani aici, care voiau să-i vadă. Ne-au sfidat. Parcă erau supăraţi pe Botoşani. Parcă a început fotbalul cu ei şi cu ei se termină”, a declarat Dumitru Brânză.

De asemenea, oficialul botoşănean a precizat că nu este o ruşine pentru jucătorii botoşăneni că au pierdut meciul cu Steaua. Potrivit acestuia, meritul pentru evoluţia atât de bună de până acum a fotbaliştilor botoşăneni este a antrenorului Cristi Popovici, care a avut încredere în elevii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *