Liderul PNL Botoşani cere colegilor din alianţă o campanie electorală fără jocuri pe sub masă

intalnire Turcanu- DolineaschiPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, i-a cerut colegului de alianţă, Andrei Dolineaschi, o campanie electorală corectă. Solicitarea a fost făcută în contextul în care liderul PSD Botoşani l-a anunţat, duminică, pe Ţurcanu că în cel mai scurt timp vor anunţat candidatul la Consiliul Judeţean, la alegerile din 2016.

Le-am spus că mă onorează şi le-am cerut o campanie corectă, cinstită, fără jocuri pe sub masă sau pe la spate. Şi eu îi asigur că voi duce o campanie cinstită, corectă, fără jocuri murdare, să dăm posibilitatea cetăţenilor din judeţ să decidă în cabina de vot. Se apropie şi eroparlamentarele. Ne dorim cu toţii să avem un rezultat foarte bun şi un partid, şi altul. Le-am cerut să scoată din strategiile lor, pentru că noi nu avem aşa ceva la PNL, jocuri pe sub masă. Să avem jocuri la vedere ca să dăm posibilitatea tuturor cetăţenilor cu drept de vot să decidă aşa cum consideră ei„, a menţionat Ţurcanu.

One thought on “Liderul PNL Botoşani cere colegilor din alianţă o campanie electorală fără jocuri pe sub masă

  1. Domnule Turcanu, l-ati primit in partid pe Sergiu Lungu, un fost PSD ist, un fost PDL ist, a incercat si pe la PPDD dar nu asta este problema. A fost colaborator al fostei securitati, a facut politie politica si prietenul lui, primarul de la Sendriceni, il sprijina impreuna cu un alt mare om politic, Ciornei din Dorohoi. Din cate stim si dumneavoastra il cunoasteti bine pe Lungu, insa banii nu au miros, nu-i asa? Oricum suntem foarte bine informati si cu siguranta, nu va mai putem sprijini in viitoarele alegeri cu asemenea oameni care au facut numai rau semenilor. Cititi putin dosarul in care a fost declarat colaborator distinsul turnator http://www.cnsas.ro/documente/monitoare/2013/Lungu%20Sergiu.pdf
    Mult succes in alegeri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *