Ţurcanu pune panouri cu liberalii în toate comunele din judeţ. Vezi ce vor conţine!

Florin Turcanu (2)Florin Ţurcanu a inceput deja campania electorala. Acesta va monta in comunele din judet panouri publicitare pe care vor fi afisate numele mai multor liberali, dar si un mesaj catre cetatenii din localitate.  Actiunea este realizata cu banii PNL, iar pentru inceput vor fi montate 130 de panouri metalice de 2/1,5 metri.

Avem niste materiale pe care le vom pune in fiecare sat. Facem niste panouri metalice, care vor fi puse pe suporti de fier si ingropate in beton, in fiecare sat, unde vor aparea liberalii. Chiar daca sunt si primari care au iesit la alt partid politic, daca este unul care sustine PNL, fara sa se inscrie in partid ca isi pierde mandatul, va aparea pe bannerul respectiv si vom informa oameni. Pe panou va aparea echipa liberala, respectiv numele primarului, numele deputatului de colegiu, numele presedintelui Consiliului Judetean, care roaga cetatenii sa sustina proiectul „Botosani-judetul in care vreau sa traiesc”. Totodata le solicitam propuneri si sugetii in acest sens la telefoanele pe care le vom afisa„, a mentionat Turcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu pune panouri cu liberalii în toate comunele din judeţ. Vezi ce vor conţine!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    As vrea sa stiu ce spune legea in legatura cu afisajul electoral si cind anume este permis?
    In plus, atrag atentia tuturor alegatorilor ca pina in prezent presedintele Turcanu a cheltuit foarte multi bani din bugetul public al judetului – adica din banii proveniti din impozite si taxe de la cetateni – pentru fel de fel de actiuni, pliante, fituici si altele exclusiv in scopuri politice si electorale in favoarea PNL-ului, Eu cred ca asemenea actiuni trebuie organizate din banii PNL, nu din banii nostri.
    Organele abilitate ale statului ar trebui sa verifice cum se cheltuiesc veniturile bugetului CJ pentru ca este inadmisibil ce se intimpla acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *