Primarul comunei Suliţa, găsit în incompatibilitate de ANI

ANIAgenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa stării de incompatibilitate la şapte primari şi viceprimari din ţară, printre care şi a unui primar din judeţul Botoşani.

Este vorba de Costinel Ciubotariu – primar al comunei Suliţa.

Potrivit unui comunicat al ANI, „Costinel Ciubotariu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 30 iulie 2009 -16 noiembrie 2009, întrucât, a deținut, simultan, funcția de Primar al Comunei Suliţa, Jud. Botoşani, şi calitatea de reprezentant al unităţii administrativ teritoriale Suliţa în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor la S.C. Nova APASERV S.A. Botoşani„.

Ciubotariu a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.  ANI mai menţionează că primarul de Suliţa a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *