Societatea Parc Industrial se inscrie la licitatia privind externalizarea serviciilor de la Nova Apaserv

Florin TurcanuSocietatea Parc Industrial din subordinea Consiliului Judetean se va inscrie la licitatia privind externalizarea serviciilor de la societatea Nova Apaserv. Anuntul a fost facut luni de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a afirmat ca isi doreste ca societatea din subordinea CJ sa preia serviciile care vor fi externalizate de la Nova Apaserv, respectiv comercial, contabilitate si resurse umane. In urma externalizarii, angajatii de la Nova Apaserv isi vor pierde locurile de munca.

Potrivit acestuia, daca societatea Parc Industrial va castiga licitatia, va selecta personalul de la operatorul de apă.

Nu exista. Societatea se inscrie la licitatie. Daca va castiga licitatia poate sa angajeze oameni, iar modul de a angaja oamenii depinde de director si de comisia pe care o va face pentru analizarea CV-urilor. Daca preia oamenii, care e afacerea… Tot acea Marie cu acea palarie. o parte din oameni, daca sunt buni, poate sa vina sa-si depuna CV-uri la Parc Industrial, insa aici se va incepe de la o salarizare mult mai mica”, a spus Florin Turcanu, presedintele CJ.

One thought on “Societatea Parc Industrial se inscrie la licitatia privind externalizarea serviciilor de la Nova Apaserv

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    CJ este actionar la Nova Apaserv dar si la Societatea Parc Industrial. Aceasta societate Parc Industrial nu are voie sa participa la nici una din licitatiile Nova Apaserv. Sau, poate participa, dar cu siguranta va fi primul eliminat din procedura de licitatie din cauza incompatibilitatii actionarilor. Asta e caz penal! Din pacate asta e legea iar directorii ambelor societati, care semneaza documentele, sunt primii raspunzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *