VIDEO! Cristian Popovici: Este greu să mergi cu o Dacie şi să te compari cu un BMW

Cristian Popovici, antrenor FC Botosani
Cristian Popovici, antrenor FC Botosani

Antrenorul FC Botoşani, a menţionat după prima înfrîngere în liga I că este nemulţumit având în vedere că a pierdut trebui puncte, dar a căzut de pe un cal frumos, fiind învins de campioana României. Cristian Popovici a susţinut că a insistat înaintea meciului la elevii săi să aibă încredere în ei fiind conştienţi de impactul adversarului asupra lor.

Este clar că au fost puţini temători(n.r. jucătorii) şi asta s-a văzut până în minutul 30, când Steaua avea 2-0 şi abia atunci, consider eu că au realizat că nu mai este nimic de pierdut şi s-au oferit la joc. Ne-a ieşit un spectacol sportiv agreabil, ocaziile alternând de la o poartă la alta. Am plătit tribut începutul de joc, când am primit două goluri şi e greu ca Steaua să primească trei goluri într-o repriză”, a afirmat tehnicianul formaţiei locale.

Vezi aici declaraţia lui Popovici!

La pauză antrenorul susţine că le-a cerut jucătorilor să se ofere total la joc promiţându-le că dacă pierd la patru goluri diferenţă el îşi asumă întreaga responsabilitate, iar dacă marchează până în minutul 75 fără să primească gol, meciul se va termina egal. Profeţia tehnicianului nu s-a îndeplinit, menţionând că este acum în dificultate faţă de jucători prin prisma acestei declaraţii.

Singura satisfacţie a antrenorului după meciul mpotriva Stelei este că a învins campioana României într-o repriză.

One thought on “VIDEO! Cristian Popovici: Este greu să mergi cu o Dacie şi să te compari cu un BMW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *