Antrenorul şi preşedintele FC Botoşani prezenţi la Târgul Agro Zoo

cornel sfaiter si cristian popovici popautiCu câteva ore înainte de cel mai important meci al turului de campionat, preşedintele FC Botoşani şi antrenorul echipei au urcat pe scena târgului Agro Zoo de la Popăuţi. Cornel Şfaiţer şi Cristian Popovici le-au transmis un mesaj de mulţumire spectatorilor târgului şi le-au oferit mai multe mingi. Meciul dintre FC Botoşani şi Steaua Bucureşti va fi transmis şi la Popăuţi pe un ecran gigant.

” Îmi pare rău că nu aţi putut cumpăra toţi bilete, dar ştiu că de aici mii de inimi vor bate în acelaşi timp cu echipa”, a declarat Cristian Popivici.

Preşedinte FC Botoşani a transmis că duminăc Botoşaniul găzduieşte două evenimente deosebite, târgul Agro Zoo şi meciul de fotbal împotriva campioanei României.”Sperăm să nu dezamăgim, mai ales că dumneavoastră veţi urmări meciul de pe un ecran uriaş, în premieră la Botoşani pentru un meci de fotbal”, a declarat Cornel Şfaiţer.

 

La sfârşitul discursurilor cei doi au oferit fulare cu însemnele echipei şi mingi cu atografele jucătorilor. Una dintre mingi a fost prinsă de dirijorul Nicolae Botgos, care se afla pe scenă cu orchestra de mjuzică populară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *