Portariuc la alegerile TSD: Trebuie sa demonstram ca suntem cel mai puternic partid din Botosani si sa castigam toate functiile administrative

ovidiu portariuc alegeri tsdPresedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, a declarat, duminica, la Conferinta judeteana de alegeri a TSD, ca PSD va continua sa promoveze pe functii tineri valorosi. El i-a felicitat pe tinerii prezenti la conferinta de alegeri ca au ales PSD, care, spune el, reprezinta „cam cat reprezinta toate celelalte partide de pe esicherul politic din Romania” si care a promovat la nivel national cei mai multi tineri pe cele mai importante funcţii de conducere.

In campania de anul trecut v-am simtit cel mai aproape de mine in acele lupte pe care le-am dus zi de zi cu adversarii nostri politici. Lupta in prima linie s-a dat de tineri, iar lucrul acesta nu o sa-l uitam si de asta ne-am si propus pe viitor sa promovam cat mai multi tineri . Sunt deja in functii atat la nivel local cat si la nivel central, dar vom continua sa promovam aceasta politica de selectie si de promovare a celor cu adevarat valorosi si a celor care merita. Nimic nu se poate obtine fara munca, efort, perseverenta, fara a trece peste anumite frustrari de moment…Avem multe batalii de dus pe viitor si trebuie sa demonstram ca suntem cel mai puternic partid din Botosani, trebuie sa castigam toate functiile administrative, sa facem o figura frumoasa la alegerile europarlamentare„, a spus Ovidiu Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *