Razvan Rotaru, la predarea ştafetei: TSD a avut un rol principal în desfiinţarea fiefului PDL la Botoşani

razvan rotaru alegeri tsdPreşedintele organizaţiei de tineret a PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, a declarat, duminică, înainte de predarea ştafetei, că PSD este singurul partid din Botoşani care a promovat cei mai mulţi tineri şi care au dovedit că pot reprezenta cu cinste atât judeţul, cât şi Parlamentul, făcând referire la Andrei Dolineaschi, Doina Federovici şi Ovidiu Portariuc.

Astăzi suntem mai puternici decât eram înainte. Am făcut mitinguri împotriva guvernului PDL, mitinguri împotriva etnobotanicelor, campionate de fotbal, excursii…Am contribuit la victoria USL, TSD Botoşani este o organizaţie unită, face parte dintr-o echipă excelentă şi, mai mult decât orice, avem un parcurs politic imaculat şi o conştiinţă curată, spre deosebire de ceilalţi care s-au orientat către alte partide. TSD a avut un rol principal în desfiinţarea fiefului PDL la Botoşani. Bătălia principală s-a dus aici, în municipiu, iar cei care au fost în câmpul de luptă au fost în primul rând tinerii din organizaţia noastră. Tinerii au stat în tranşee şi tot tinerii au dus lupta cea mai dură din campania electorală„, a spus Răzvan Rotaru în discursul său.

Fostul lider al TSD Botoşani a adăugat că PDL este un partid pe cale de dispariţie.

Faptul că astăzi PDL Botoşani a ajuns o organizaţie politică pe cale de dispariţie, se datorează în bună măsură tinerilor din PSD. Cu tinerii din PSD s-a câştigat Primăria şi tot cu tinerii din PSD s-au câştigat cele mai multe voturi pentru USL Botoşani la alegeri„, a adăugat Rotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *